Bijeenkomst Saxion 15 mei

Geachte deelnemers van het Financieel Netwerk Twente,

Op maandag 15 mei 2017 vindt de derde bijeenkomst van 2017 van het Financieel Netwerk Twente plaats. Deze middag start om 16 uur in het grand café Saxion te Enschede. Hoofdspreker is o.a. Stephan van den Broek, met als onderwerp: The Financial als Strategic Partner.
Daarnaast zal Ronald Kramer (Lectoraat Blockchain) van de Saxion kort iets vertellen over Blockchain. Een onderwerp waar Jan Kees de Jager in onze jubileum sessie in November 2016 het ook over had.

 

saxion

Stephan van den Broek werkte 12 jaar voor DSM in verschillende functies in binnen- en buitenland. Tegenwoordig is hij o.a. partner in de Blommaert Business Academy, medeoprichter van ‘Management Meets Singularity’ en verbonden aan Koenen & Co. Stephan was VP Finance & Control Europe voor Teleplan en startte zijn carriere als accountant bij Deloitte. Stephan heeft veel affiniteit met strategie, management en cultuur. Die combinatie maakt hem uitermate geschikt om het totale speelveld rond Governance, Risk en Control te overzien. In 2013 schreef hij samen met Prof. Dr. Tjeu Blommaert het boek Vertrouwen als Bron van Winst: de harde resultaten van soft controls. Het laatste verschenen boek is “Management in Singularity: van lineair naar exponentieel management” over de impact van technologische veranderingen op organisaties en management.

Ronald Kramer (Lectoraat Blockchain) legt in “Jip en Janneke” taal uit wat de Blockchain is en welke impact die zal hebben op onze maatschappij. Daarnaast vertellen studenten over hoe zij blockchain samen met bedrijven inzetten middels praktijkvoorbeelden.

Locatie
16:00   Binnenkomst Grand café Saxion
16:10   Welkom door bestuur Financieel Netwerk Twente
16:15   Ronald Kramer, Blockchain
16:40   Korte pauze
16:50   Stephan van den Broek
17:35   Saxion korte uitleg over nieuwe opleiding en samenwerking met bedrijven
17:35   Netwerkborrel en mogelijkheid om opdrachten te werken voor leden/studenten

Locatie
Grand Cafe Saxion
M. H. Tromplaan 28
Enschede

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 12 mei te reageren.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]