Bedrijfsbezoek Sigmax 13 November

Op maandag 13 november 2017 vindt de bijeenkomst van Financieel Netwerk Twente plaats bij een van onze leden: Sigmax. Dit keer een bijzondere kijk op de toekomst van het digitale tijdperk. U kunt u vanaf nu aanmelden.

Verandering in de digitale wereld
Even een e-mail checken op uw telefoon, of even een presentatie delen via de Cloud: voor velen zijn deze simpele handelingen niet meer weg te denken uit de maatschappij. Met de komst van robotisering en digitalisering verandert onze manier van werken én onze manier van doen. IT is hierdoor niet langer alleen een technologie, het is onderdeel geworden van ons leven.

Hoe gaat u om met de IT ontwikkelingen binnen uw organisatie? En is technologie al volledig onderdeel van uw bedrijf? Tijdens dit bedrijfsbezoek neemt Sigmax u mee in de ontwikkelingen binnen deze snel veranderende tijdperk.

Programma
16.00 uur      Inloop
16.15 uur       Welkomstwoord FNT
16.30 uur      Welkom door Leo van den Ende, CEO Sigmax
17.00 uur      Presentatie over het digitale tijdperk
17.30 uur      Netwerkborrel en rondleiding

Locatie
Sigmax
Capitool 13
7521 PL Enschede

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor maandag 10 november te reageren.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]