Bijeenkomst 11 maart 2013

Aangezien er strenge veiligheidseisen gelden vragen wij u de onderstaande informatie goed door te nemen.

Legitimeren
Deelnemers van het Financieel Netwerk Twente zullen zich, in verband met de bij URENCO geldende strenge beveiligingseisen, bij binnenkomst aan de hand van een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen legitimeren Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij bezoekers helaas geen toegang verlenen. Het legitimatiebewijs moet hetzelfde zijn als het opgegeven identiteitsbewijs op de deelnemerslijst.

Tevens maak ik u erop attent dat er geen fototoestel of mobiele telefoon met camera mag worden meegenomen op het terrein. Deze digitale media kunnen in een kluisje bij de Securitybalie in bewaring worden gegeven.

Programma
15.50 uur Melden bij Securitybalie URENCO Nederland B.V.
16.00 uur Ontvangst in Bezoekers centrum met koffie/thee
16.15 uur Welkomstwoord FNT
Aansluitend bedrijfsfilm en presentatie URENCO door algemeen directeur Huub Rakhorst
17.00 uur Groepen 1+2: Bezoek aan verrijkingsfabriek SP5
Groepen 3+4: Rondrit over het URENCO-terrein
17.40 uur Groepen 1+2: Rondrit over het URENCO-terrein
Groepen 3+4: Bezoek aan verrijkingsfabriek SP5
18.15 uur Drankje
18.45 uur Einde bijeenkomst (circa)

 

Aanmelden
Aanmelden kan door een bevestiging te sturen naar info@financieelnetwerktwente.nl voorzien van een kopie van uw geldige legimitatiebewijs. We willen u vragen om uiterlijk voor 22 februari 2013 te reageren, na deze datum kunnen er geen extra personen meer aan de bezoekers lijst worden toegevoegd. Ook is het niet mogelijk kort voor de bezoekdatum andere personen op te geven die in plaats van iemand anders willen komen. Tevens geldt er een maximum aantal deelnemers van 60 personen voor deze bijeenkomst, deelname geschiedt op basis van datum aanmelding. Dus vol is vol.

NB. Het bedrijfsbezoek aan URENCO is alleen toegankelijk voor personen die goed ter been zijn en die geen gebruik maken van hulpmiddelen. Dit heeft te maken met veiligheidsvoorschriften op ons terrein en het feit dat er een wandeling, inclusief trappen, door de fabriek wordt gemaakt. Schoenen met naaldhakken zijn niet toegestaan.


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[gesloten]