Bijeenkomst 19 nov 2012

Op maandag 19 november 2012 houden we de volgende bijeenkomst van het Financieel Netwerk Twente.
Deze bijeenkomst wordt gehouden bij KienhuisHoving. Het onderwerp is dit keer “de (begeleiding van een) onderneming in zwaar weer vanuit juridisch/financieel en bancair perspectief”.

De sprekers zijn Eric Poelenije, advocaat bij KienhuisHoving en gespecialiseerd in faillissementen en insolventietrajecten en de heer Dirk Wouda van ABN AMRO. De presentatie zal iets meer dan een uur duren en er zal uiteraard uitgebreid gelegenheid zijn voor interactie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel met maaltijdvervangende en filevermijdende hapjes.

CV Eric Poelenije
Mr. Eric Poelenije is vanaf 1982 werkzaam als advocaat. Hij is als partner verbonden aan KienhuisHoving N.V. en is gespecialiseerd in het insolventierecht. Eric heeft diverse specialisatieopleidingen op dit gebied, zoals de specialisatieopleiding Insolventierecht van de Grotius Academie en de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Curatoren met succes afgerond. Eric begeleidt insolventietrajecten en heeft affiniteit met alle daaraan gerelateerde contracten en transacties zoals overnames, herstructureringen en (her-)financieringen. Vanuit zijn positie als curator moet Eric in faillissementen zaken doen met en zo nodig procederen tegen de daarbij betrokken bestuurders en/of crediteuren, zoals de banken en de belastingsdienst. Uit dien hoofde heeft Eric veel onderhandelingservaring op het gebied van financieringen en financiële herstructureringen waarbij vaak fiscalisten en accountants zijn betrokken. In zijn spaarzame vrije tijd is Eric onder meer actief als instructeur bij een kynologische vereniging.

Agenda
· 16.00 uur ontvangst; welkom door bestuur FNT
· 16.15 uur presentatie door Eric Poelenije en Dirk Wouda
· 17.30 uur netwerkborrel
· 19.00 uur einde

Aanmelden
Aanmelden kan middels een reply op deze mail of door een bevestiging te sturen naar info@financieelnetwerktwente.nl
We willen u vragen om uiterlijk voor 14 november 2012 tereageren.

Adres
KienhuisHoving Advocaten en notarissen
Pantheon 25
7521 PR Enschede

Let op: gewijzigde route in verband met wegwerkzaamheden! Meer informatie: www.kienhuishoving.nl.


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[gesloten]