Bijeenkomst OPRA 19 November

Maandag 19 november 2018 staat de volgende bijeenkomst van het Financieel Netwerk Twente gepland. We gaan op bezoek bij een zeer mooi internationaal bedrijf, OPRA te Hengelo. U kunt u aanmelden.

OPRA Turbines is in 1991 opgericht door Jan en Hiroko Mowill. OPRA ontwikkelt en produceert gasturbines. Technische ontwikkeling is altijd één van de belangrijkste pijlers geweest van het bedrijf. In augustus 2017 zijn de aandelen voor 100% overgenomen door Dalian Energas Group, wat zorgt voor stabiliteit voor het bedrijf en blijvende investering in innovatie en excellence.

Niet alleen kwam er een nieuwe eigenaar, de turbinebouwer betrok in 2017 ook een hagelnieuw pand op het High Tech Systems Park bij Thales. OPRA beschikt hier over 4.000 vierkante meter kantoor- en assemblageruimte, waar meer dan 80 vaste medewerkers en een twintigtal uitzendkrachten werken. Bovendien werkt een tiental Twentse metaalbedrijven als toeleverancier voor OPRA. Bijna 90% van de productie gaat naar het buitenland, waarvan meer dan 50% naar China, waardoor het bedrijf sterk internationaal is georiënteerd.

Wij nodigen u graag uit om, als lid van het Financieel Netwerk Twente, een kijkje te komen nemen bij dit prachtige bedrijf in Twente.

Programma

16:00 Binnenkomst
16:15 Welkom door bestuur Financieel Netwerk Twente
16:20 Lezing en Rondleiding
17.20 –
19.00 Borrel

Locatie
OPRA Turbines B.V.
Haaksbergerstraat 71
7554 PA Hengelo

Aanmelden
Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 16 november te reageren.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]