Bijeenkomst CTT en Bleckmann 18 november

Geachte leden,

Maandag 18 november 2019 staat de volgende bijeenkomst gepland. We gaan op bezoek bij CTT en Bleckmann in Almelo.

Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten. Met ruim 150 jaar ervaring in supply chain management biedt Bleckmann  maatwerkoplossingen voor (veelal) internationaal georiënteerde klanten in de mode en lifestyle industrie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in omni-channel oplossingen, waarmee we zowel e-tailers, retailers als eindgebruikers bedienen. Om onze klanten expertise en flexibiliteit te garanderen maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk, met een sterke basis in continentaal Europa en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië.

CTT Almelo is een dependance van de containerterminal in Hengelo en verzorgt het vervoer van containers tussen Rotterdam en Twente via de binnenvaart. De terminal in Almelo is in 2017 geopend en met de aanwezigheid van de aansluiting op het water is het XL Park aantrekkelijk geworden voor de vestiging van logistieke bedrijven.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in Almelo.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente

Programma

16.00 Ontvangst bij Bleckmann (Columbus 13 te Almelo)
16.15 Rondleiding Bleckmann
17.15 Verplaatsing naar CTT
17.30 Presentatie Bleckmann en CTT bij CTT (Columbus 7 te Almelo)
18.30 Hapje en drankje

Aanvang locatie
Bleckmann Solutions
Columbus 13
7609 RL Bornerbroek

Aanmelden
Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 15 november te reageren.


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]