Bijeenkomst Kienhuis Hoving 11 april

Na de geslaagde bijeenkomst van 13 september vorige jaar hebben we enige tijd niets kunnen organiseren. Maar het mag weer! We hebben de eerste bijeenkomst van 2022 gepland, op maandag 11 april bij Kienhuis Hoving te Enschede.

We hebben twee sprekers. Een vanuit ABN Amro, Thomas Mulders en vanuit PwC, Kim Weppelman. Zij nemen ons in een proactieve sessie mee in de aandachtsgebieden op het gebied van fraudepreventie en detectie in organisaties. Deze lezing zal worden vervolgd met een borrel. De gehele bijeenkomst zal corona-proof zijn.

   

Over de lezing

Bijna de helft van de organisaties is in de afgelopen twee jaar in aanraking gekomen met economische criminaliteit, terwijl de andere helft niet zeker weet of ze het risico met succes hebben vermeden of er simpelweg niet van weten. De schade door fraude aan zowel organisaties als de maatschappij en de economie is aanzienlijk en wordt door velen nog steeds onderschat. Het is daarom van belang hoe uw organisatie de risico’s van fraude, omkoping en corruptie beoordeelt en daarmee omgaat. Om dit inzicht te verbreden en verdiepen, zullen Thomas en Kim in een proactieve setting diverse fraude casussen de revue laten passeren.

Locatie

Kienhuishoving
Pantheon 25
7521 PR Enschede

Programma

16.00 uur Ontvangst en welkom
16.15 uur Start lezing
17.00 uur Borrel

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 8 april te reageren.

 


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]