Bijeenkomst Bloemenbeek 16 september

Geachte (potentiële) leden van het Financieel Netwerk Twente,

Maandag 16 september 2019 staat de volgende bijeenkomst van het Financieel Netwerk Twente gepland. Het onderwerp tijdens deze bijeenkomst is Continuous Monitoring. Deze bijeenkomst zal worden afgesloten met onze jaarlijkse BBQ bij landgoedhotel Bloemebeek.

Stakeholders vragen van organisaties dat zij meer in control zijn en een betere grip hebben op hun risico’s. Afdelingen als Finance en Risk & Compliance hebben echter hun handen vol aan toenemende eisen op het gebied van wet- en regelgeving en documentatie. Zij zouden meer waarde toevoegen aan hun organisatie – en ze willen dat ook graag – wanneer zij zich meer kunnen richten op het verkrijgen van meer inzicht in risicogebieden en het verbeteren van processen. Het Continuous Monitoring Platform maakt dat mogelijk.

Het Continuous Monitoring Platform is een platform dat gebruikt wordt om controle te houden over uw processen, transacties en masterdata. Het platform monitort continu uw IT-systemen en geeft real-time inzicht in de werking van processen. Hierdoor weet u precies of uw organisatie voldoende in control is. Een eigen dashboard geeft inzicht in de afwijkingen, zodat u adequaat kunt reageren.

Het Financieel Netwerk Twente biedt haar leden de mogelijkheid om zich in dit onderwerp te verdiepen. Wij verwelkomen u graag en nodigen u uit om ook uw eigen vragen op dit onderwerp mee te nemen naar de bijeenkomst om samen de verdieping te krijgen.

Uiteraard zal de bijeenkomst worden afgesloten met de traditionele september BBQ bij Landgoedhotel De Bloemenbeek, waar Raymond Strikker en zijn team ons zullen verwelkomen.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd te komen. Aspirant leden en geïnteresseerden kunnen alleen op persoonlijke uitnodiging de bijeenkomst bijwonen. Deelname voor aspirant leden is €50 en dan zijn deze leden voor de rest van het jaar lid.

Wij wensen jullie allemaal een goede zomervakantie en tot ziens bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte op 16 september. Inloop vanaf 16:00 uur. Start programma om 16:15 uur.

Tot ziens!

Wat?
Continuous Monitoring en Black Box
Jaarlijkse BBQ

Locatie
Landhuishotel De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Aanmelden
Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 14 september te reageren. Let op: u kunt u alleen online aanmelden als u in het bezit bent van een lidmaatschap van het FNT. Aspirant leden en geïnteresseerden kunnen alleen op persoonlijke uitnodiging de bijeenkomst bijwonen.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]