Bijeenkomst Uzin Utz 19 Maart

Voor maandag 19 Maart Januari 2018 staat de volgende bijeenkomst van 2018 van het Financieel Netwerk Twente gepland. We gaan op bezoek bij een zeer duurzaam bedrijf Uzin Utz (voorheen Unipro) te Haaksbergen.

t6720x4480-00126  profiel-linked-in-2

Uzin Utz Nederland

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie.

Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group uit Duitsland. Dit is nog steeds een familiebedrijf, gekenmerkt door “Grundlichkeit” en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur.

“Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in ons assortiment en in onze verpakkingen. Daarnaast hebben wij bij de bouw van ons bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door ons worden verkocht, geproduceerd in de “groenste” fabriek van Nederland.”

Programma
16.00 uur      Binnenkomst
16.15 uur      Welkom door bestuur Financieel Netwerk Twente
16.20 uur      Rondleiding
17.20 uur      Borrel
19.00 uur      Einde

t6720x4480-00156

Locatie
Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro)
Bouwstraat 18
7483 PA Haaksbergen

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 16 maart te reageren.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]