Bijeenkomst TKF 23 maart

Geachte (potentiële) leden van het Financieel Netwerk Twente,

Een paar keer per jaar gaan we op bezoek bij onze leden. Ditmaal bij TKF op een locatie net buiten Twente. Maandag 23 maart 2020 staat de volgende mooie bijeenkomst gepland. We gaan op bezoek bij TKF te Lochem.

 

TKF

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden wij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen. Als onderdeel van het technologiebedrijf TKH Group NV heeft TKF toegang tot baanbrekende oplossingen, concepten en technologieën.

De vraag naar duurzame energie stijgt. Energieproducenten storten zich daarom collectief op de duurzame energiemarkt, een op innovatie gerichte markt die de nodige expertise vraagt van haar leveranciers om tot duurzame en innovatieve oplossingen te komen. TKF beschikt over een breed portfolio voor deze energiemarkt en richt zich daarbij nu vooral op offshore windenergie. Een nieuwe en hoogwaardige fabriek in Lochem produceert subsea kabels volgens de nieuwste bewezen technologieën. Het machinepark is uitgerust met state-of-the-art machines, met automatische kwaliteitscontrole tijdens alle processen. TKF produceert subsea kabelsystemen voor  het verbinden van offshore windmolens, de offshore markt voor de olie- en gasindustrie, en specifieke eilandverbindingen en is op het gebied van energie een innovatieve speler met klant specifieke oplossingen voor diverse applicaties.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in Lochem.

Programma

16.00 uur Aanvang & welkom
16.15 uur Presentatie over TKH / TKF
17.00 uur Busrit naar TKF
17.15 uur Rondleiding fabriek TKF
18.15 uur Busrit naar hotel Hof van Gelre
18.30 uur Borrel

Locatie

Ontvangst en presentatie + afsluitende borrel
Hotel Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem

Rondleiding fabriek TKF
Kwinkweerd 3
7241 CW Lochem

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 20 maart te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]