FNT bijeenkomst 26 feb Dijkhoff & Segers

Het FNT organiseert al enkele jaren succesvolle vakgerelateerde bijeenkomsten voor haar leden. Na het succes van het bezoek van dhr. Omzigt in september vorig jaar, maken wij tijdens onze eerste bijeenkomst van 2024 nogmaals een uitje richting de politiek. Maak je klaar voor een boeiende verkenning van het politieke landschap met Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers. Samen werpen ze deze avond een ongefilterde kijk op actuele kwesties en delen ze persoonlijke inzichten.

Podcast Dijkhoff & Segers
In 2023 zijn Klaas Dijkhoff (VVD) en Gert-Jan Segers (CU) samen een podcast gestart. Ze kijken met een ongefilterde blik naar wat hen opviel in de politiek. Vrij van fractiediscipline, spindoctors en persoonlijke belangen laten ze hun licht schijnen op actuele kwesties en delen persoonlijke anekdotes. Van energieakkoorden tot gevallen kabinetten, van klimaattoppen tot Europese vluchtelingenverdragen.

De hoogste tijd om deze heren ook eens uit te nodigen bij het FNT. Ze zouden in eerste instantie komen in januari 2024. De agenda’s lieten dit echter toch niet toe en deze bijeenkomst is nu gepland op maandag 26 februari. Deze bijeenkomst zal starten om 16:00 uur bij De Zwaan in Delden.

Beluister de podcast Dijkhoff & Segers via Podimo: www.podimo.com/nl/shows/dijkhoff-segers

Programma

16:00 Aanvang & welkom
16:15 Start lezing
17:15 Borrel

Locatie

Hotel & Brasserie De Zwaan
Langestraat 2
7491 AE Delden
www.dezwaandelden.nl

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 23 februari te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]