FNT bijeenkomst 3 juni GenAI

Beste leden,

Tijdens onze vorige bijeenkomst hebben we al aangekondigd dat het thema van onze volgende bijeenkomst kunstmatige intelligentie (AI) zal zijn. Dit onderwerp is actueler dan ooit en heeft de potentie om ons vakgebied ingrijpend te veranderen. Wij verwachten dat de invloed van deze technologie de komende jaren alleen maar zal toenemen. Wij nodigen jullie daarom van harte uit voor onze volgende bijeenkomst op maandag 3 juni bij De Watermölle in Haaksbergen.

GenAI Inspiration Session
Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op de impact van AI op ons werk, de nieuwste ontwikkelingen en de kansen die deze technologie biedt. Erin Otten, Jeroen Krook en Roald van Linden van het PwC Expert Panel zullen ons door deze boeiende discussie leiden. Na de lezen sluiten we af met een netwerkborrel, waar we in een ontspannen sfeer verder kunnen praten en ideeën kunnen uitwisselen.

Programma

16:00 Aanvang & welkom
16:30 Start lezing
17:30 Netwerkborrel

Locatie

Restaurant De Watermölle
Watermolenweg 3
7481 VL Haaksbergen
www.dewatermolle.nl

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 31 mei te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

    Naam*

    Bedrijfsnaam*

    E-mail adres*

    * Verplichte velden