FNT bijeenkomst Demcon 13 nov

Regelmatig gaan we op bezoek bij onze leden. Ditmaal bij Demcon op maandag 13 november 2023. Meld u nu aan voor deze bijeenkomst.

Over Demcon
Demcon werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de markten aerospace, agri & food, defense & security, energy, high-tech systems & materials, life sciences & health, smart
industry en water & maritime. Het bedrijf doet dit door het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige technologie en innovatieve producten.

Demcon is ontstaan vanuit de passie van de oprichters voor het oplossen van uitdagende technologische en sociale vraagstukken. In een samenleving die voor grote uitdagingen staat, voert
Demcon projecten uit die positieve impact hebben op mensen en hun leefwereld. Het bedrijf werkt aan slimme toepassingen voor onder andere zorg, veiligheid, water, energie, productie en
communicatie. Naast technologische vernieuwing zet Demcon zich in voor stimulering van ondernemerschap en investering in talent en onderwijs.

Onze bijeenkomsten zijn veelal interactief. Ook dit keer zullen er vragen zijn. Wij verzoeken u bij aanmelding uw eventuele vragen alvast schriftelijk te stellen. Wij zullen deze dan bundelen en u eventueel verzoeken uw vraag tijdens de bijeenkomst te stellen.

Programma

16:00 uur Aanvang & welkom
16:15 uur Presentatie Demcon:

 • Algehele introductie Demcon: Bianca Screever, director operations
 • Financiele ontwikkelingen: Chris van der Voort, director finance
 • Investment: Ingo Verhaak & Jemy Pauwels

17:15 Borrel

Locatie

Institutenweg 40
7521 PK Enschede

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 10 november te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mail adres*

  * Verplichte velden