FNT bijeenkomst Pieter Omtzigt 11 sep

Het FNT organiseert alweer enige jaren succesvolle bijeenkomsten voor haar leden. Deze hebben veelal een raakvlak met ons vakgebied. Dit keer doen we het iets anders. We zijn trots en verheugd dat wij dit keer dhr. Pieter Omtzigt als spreker kunnen presenteren.

Pieter Omtzigt heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig, maar laten we toch even een samenvatting geven:

Pieter Omtzigt is sinds 3 juni 2003 Tweede Kamerlid. In de periode 2003-2021 was hij lid van de CDA-fractie. Sinds 15 september 2021 is hij zelfstandig lid, nadat hij op 12 juni 2021 zijn partijlidmaatschap op had gezegd. Hij studeerde economie en statistiek in Exeter en Rome en promoveerde in 2003 in Florence op een proefschrift, getiteld ‘Essays on cointegration’.

Daarnaast was hij actief bij de jongerenorganisatie van het CNV. De heer Omtzigt was als CDA-Kamerlid woordvoerder belastingen, EMU, bankenunie en eurobeleid. Verder hield hij zich bezig met pensioenen. Hij vormt nu de groep-lid Omtzigt.

Daar deze bijeenkomst in verkiezingstijd is dient u ervan uit te gaan dan er mogelijk pers aanwezig zal zijn. Het is ook mogelijk dat deze bijeenkomst zal worden opgenomen.

Onze bijeenkomsten zijn veelal interactief. Ook dit keer zullen er vragen zijn. Wij verzoeken u bij aanmelding uw eventuele vragen alvast schriftelijk te stellen. Wij zullen deze dan bundelen en u eventueel verzoeken uw vraag tijdens de bijeenkomst te stellen.

Programma

16.00  Ontvangst en welkom
16.15   Start lezing dhr. Omtzigt
17.00  BBQ

Locatie

Landhuis De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 8 september te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[inschrijven gesloten]