FNT viert haar 5-jarig jubileum

Het Financieel Netwerk Twente bestaat dit jaar 5 jaar. Leden en relaties zijn van harte uitgenodigd om dit samen met ons te vieren op woensdag 23 november met een programma met cabaret en entertainment, inclusief buffet. Locatie is de Kleine Willem. Op het programma staan Jan Kees de Jager en Arjen Lubach.

Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager - Walter Kallenbach (8)

werd na zijn werkzaamheden bij het Innovatieplatform door Minister President Jan Peter Balkenende gevraagd als Staatsecretaris van Financiën in het kabinet Balkenende IV. Na het aftreden van Wouter Bos werd hij in februari 2010 Minister van Financiën. Met de eurocrisis en lastige economische omstandigheden stond hij midden in de storm. Nadat het kabinet Rutte bij de onderhandelingen over de begroting voor 2013 was gevallen, nam De Jager het initiatief om een noodbegroting op te stellen. Dit mondde uit in het zogeheten Lenteakkoord. Bij zijn afscheid in 2012 was hij verreweg de populairste minister.

Jan Kees de Jager is, na zes jaar bewindspersoon in crisistijd te zijn geweest, weer zelfstandig ondernemer en is sinds 1 november 2014 werkzaam als CFO bij KPN. Zijn inzet en uitgebreide ervaring maken hem een veelgevraagd spreker.


Arjen Lubach

Arjen Lubach, Copyright Titia Hahne (2)

Arjen Lubach is schrijver, radio-, tv- en theatermaker en onder andere bekend door zijn deelname aan het programma Wie Is De Mol en De Slimste Mens. Sinds 2014 heeft Arjen zijn eigen humoristische nieuwsprogramma bij de VPRO: Zondag met Lubach. Hij haalde het nieuws als ‘Farao der Nederlanden’, met de app ‘StemTinder’ en als de man die D66-leider Alexander Pechtold op televisie de Macarena liet dansen. Arjen Lubach bespreekt tijdens zijn lezingen op komische wijze het thema ‘verandering’ aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen carrière en de ervaringen die hij opdeed in de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet.

Met een focus op taal en een scherpe logische analyse, laat hij het publiek lachen en nadenken over de processen die de mens doormaakt als we een verandering ondergaan.


Locatie

De Kleine Willem, Langestraat 45, Enschede

Wij zien u graag op woensdag 23 november! Aanmelden kan via het online aanmeldingsformulier.

Bestuur Financieel Netwerk Twente