Barbecue bij Bloemenbeek 17 September

Op maandag 17 september organiseert het Financieel Netwerk Twente weer het jaarlijkse barbecue event bij landgoedhotel Bloemenbeek. 

Programma

Het waarderen van bedrijven is altijd een onderwerp dat met geheimzinnigheid wordt omgegeven. Samen met drie mensen uit de (waarderings-) praktijk kunt u als lid aan de hand van een aantal praktijk casussen het onderwerp Waarderen van ondernemingen na deze bijeenkomst wellicht op uw persoonlijke agenda invullen.

De praktijkmensen zijn Axel Fuhri Snethlage, partner van het corporate finance huis IMAP. Hij zal met name ingaan op het verkoopproces: “is het alleen loven en bieden, of…”. Verder zal PWC corporate finance een toelichting geven op de techniek van het waarderen van bedrijven “is het alleen de discounted cash flow methode?”.

Edmond van der Arend, partner bij het multi family office Arend & Markslag zal in gaan op de waardering van bedrijven in Private Equity en bij Informal Investors.

Uiteraard zal de bijeenkomst uitvoerig worden afgesloten met de traditionele September BBQ. Tot ziens bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte op 17 september. 

Locatie
Landhuishotel De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Aanmelden
Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 14 september te reageren.

Het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[Aanmelden gesloten]