Jaarlijkse Barbecue Bloemenbeek 12 September

Op maandag 12 september vindt de jaarlijkse BBQ van het FNT plaats. Deze middag start om 16.00 uur in Landhuishotel De Bloemenbeek te Lutte.

Na de ontvangst met een kop koffie wordt er gestart met een lezing door Bernard van Dijk van Wadinko. Wadinko is een regionale participatiemaatschappij, die de bedrijvigheid – en daarmee de werkgelegenheid – wil bevorderen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Wadinko neemt langdurig deel in nieuwe of bestaande, kansrijke ondernemingen.
De deelname bestaat uit inbreng van risicodragend kapitaal, kennis en managementondersteuning. Bedrijven die willen groeien of innoveren, zich willen verzelfstandigen of opvolgingsvraagstukken hebben, zijn bij Wadinko aan het juiste adres. Voor meer informatie neem een bezoek aan de website van Wadinko.

Foto_Bernard_JPG_215x287

Tevens zal het woord gevoerd worden door Jolanda Olyslager van WWIN, één van de bedrijven waarin Wadinko deelneemt.
We sluiten de middag af met een heerlijke luxe BBQ. Zoals gebruikelijk kunt u onder het genot van een hapje en een drankje netwerken met de overige deelnemers of napraten over de presentatie.

Locatie

Landhuishotel De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

shish-kebab-417994_1920

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 9 september te reageren.

 

We hopen op mooi weer,

het bestuur van Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten, bekijk de presentatie die is gegeven nogmaals hier]