Nieuwjaarsbijeenkomst 16 januari

Begin januari 2023 is het weer tijd voor onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst

Reserveer alvast in de agenda voor 16 januari 2023, de FNT nieuwjaarsbijeenkomst. Dit keer gaan we in op een thema dat ons allemaal bezig houdt, namelijk de crises van dit moment. Er zijn er teveel, inflatie, rentestijgingen, geopolitieke issues in wereld, de oorlog in Oekraïne, energieprijzen, etc. Ons beroep heeft daar ook dagelijks mee te maken en daarom hebben wij een paneldiscussie georganiseerd.

Vier specialisten vanuit verschillende invalshoeken zullen hun visie geven op de crises die we nu kennen en hoe we daar mee om moeten gaan. Zij zullen bevraagd worden door een moderator én de interruptiemicrofoon staan klaar voor jullie vragen en opmerkingen.

We zien uit naar een boeiende middag en spoedig zullen wij jullie volledig informeren over het programma. Schrijf het alvast in de agenda voor 16 januari 2023 bij De Vereeniging in
Hengelo. We zien jullie graag, mede om tijdens de borrel weer bij te praten in ons netwerk.

Tot dan!

Programma

16.00 uur Aanvang & welkom
16.15 uur Paneldiscussie
17.30 uur Nieuwjaarsborrel

Locatie

Verééniging Hengelo
Parallelweg LS 2a
7553 LG Hengelo

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 13 januari te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]