Zomerbarbecue Bloemenbeek 12 september 2022

Na onze zeer geslaagde 10 jarige jubileumbijeenkomst in juni is het nu weer tijd voor onze jaarlijkse barbecue bij Landhuishotel en restaurant de Bloemenbeek in De Lutte op maandag 12 september. De lezing zal gaan over een onderwerp dat ons allemaal aanspreekt en waar we vroeg of laat mee te maken krijgen: subsidies. Deze zijn er in vele maten en soorten. Het is vaak lastig om de juiste weg te vinden in subsidieland. We hebben een spreker uitgenodigd die alles van dit onderwerp weet: Frank Waleczek, directeur van Subvention. Het tweede deel van deze bijeenkomst staat, zoals altijd bij Bloemenbeek, in het teken van een luxe BBQ.

Over Frank Waleczek

Frank is directeur van Subvention en gespecialiseerd in het verwerven van subsidies voor de verduurzaming van gebouwen, processen en producten. Al ruim 25 jaar is hij actief in deze complexe wereld. Complex omdat de kennis nodig is van zowel financiële, fiscale en juridische aspecten maar ook van technische aspecten. In deze presentatie geeft hij inzicht in de wereld van subsidies.

Programma

16.00 uur Ontvangst en welkom
16.15 uur Start lezing
17.00 uur BBQ en borrel

Locatie

De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 9 september te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

Fout: Contact formulier niet gevonden.