Zomerbarbecue Bloemenbeek 13 september 2021

Geachte (potentiële) leden,

Ruim anderhalf jaar geleden werden we geconfronteerd met de gevolgen van het Corona virus. Onze laatste, zeer geslaagde, bijeenkomst was een jaar geleden, maar daar komt nu een einde aan. We organiseren een nieuwe bijeenkomst. Dat zal zijn op maandag 13 september bij Landhuishotel en restaurant de Bloemenbeek in De Lutte. We hebben als spreker uitgenodigd Jeroen Smit. Deze lezing zal worden vervolgd met de jaarlijkse BBQ.

De gehele bijeenkomst zal corona-proof zijn.

 

Over Jeroen Smit

Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van diverse bestsellers waaronder De prooi over ABNAmro. Hij studeerde Bedrijfskunde in Groningen en begon zijn carrière in de consultancy. Sinds 1990 schrijft hij over leiderschap in het bedrijfsleven. Als redacteur bij het Financieele Dagblad leerde hij dat wat je opschrijft moet kloppen en bij het Algemeen Dagblad dat journalistiek werk door zoveel mogelijk mensen gelezen moet worden. Smit zoekt daarom steeds het optimum tussen betrouwbaar en toegankelijk.

In 1998 werd hij hoofdredacteur en uitgever van FEM/De Week. Hij gaf jarenlang colleges aan de Postdoctorale Opleiding Journalistiek aan de Erasmus Universiteit en was van 2011 tot 2015 hoogleraar Journalistieke Vaardigheden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2005 geeft hij op Nyenrode colleges aan commissarissen in spé, onder de titel ‘board room dynamics’.

 

Programma

16.00 uur Ontvangst en welkom
16.15 uur Start lezing Jeroen Smit
17.00 uur BBQ

Locatie

De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

Aanmelden

Aanmelden kan middels een mail naar info@financieelnetwerktwente.nl of u kunt het aanmeldingsformulier op deze pagina invullen. We willen u vragen om uiterlijk voor vrijdag 10 september te reageren.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van
Financieel Netwerk Twente


Aanmelden voor deze bijeenkomst

[aanmelden gesloten]